Kikerter i kremet curry

Enkel og kjapp middagrett. Kan brukes i wraps, salater og som hovedrett.

Oppskriften

Ingredienser:
1 ts finkuttet hvitløk
2 ss finkuttet løk
1 sitronskive
2 ss karripaste eller karripulver
1 boks kokosmelk
5 dl kikerter
½ ts salt
1 dl hakket spinat

Steg for steg:
1. Hakk hvitløk og løk.
2. Stek i litt olje i 2-3 minutter.
3. Tilsett karripasta eller karripulver og sitronskiven. Stek til det hele er litt brunt.
4. Tilsett kikerter og la steke i 2 minutter
5. Tilsett kokosmelk og bland godt.
6. Smak til med salt. La gryte småkoke i 3-4 minutter til den har tyknet.
7. Pynt med hakket spinat.

Serveres med kokt ris agurksalat, raita, naanbrød og chutney. Besøk vårt spisested Hagen, Nedre Bakklandet 75 i Trondheim.