Om oss

Med unik kompetanse og mange års erfaring innenfor plantebasert mat og resturantdrift har vi med stor lidenskap for god mat og miljø laget Mat fra Hagen. Hos oss får du enkel og kjapp plantebasert mat med mye smak. Vår spiseplass ligger på Bakklandet i Trondheim i renoverte lokaler med 17 sitteplasser. Her kan du nyte maten i spennende interiør designet av prisbelønte SJ design AS.

Vi ser etter de beste smakene, råvarene og matrettene. Vi jobber med mange spennende produsenter og lokale aktører innen grønnsaker og plantebasert mat for å kunne gi deg den beste opplevelsen hos oss.

Vi tror at fremtiden er mer plantebasert og tror det vi spiser har stor innvirkning på miljøet og folkehelsen. Vi lager mat som er bra for deg, samfunnet rundt oss og kloden.

Konseptet

Vi tror at fremtiden er mer plantebasert og tror det vi spiser har stor innvirkning på miljøet og folkehelsen. Vi streber etter å være det beste alternativet for nye, sunne smaksopplevelser og bærekraftig mat for folk i farten.

Målsetninger:
– Øke bevisstheten og kunnskapen rundt plantebasert mat
– Tilby sunn og god mat
– Bidra til en mer bærekraftig livstil og matindustri gjennom å servere plantebasert mat

Våre ansatte

Richard Nystad

Medgründer av Persilleriet, Hagen og Flowfood. Har jobbet med inspirasjon og kursing innenfor plantebasert mat i snart 15 år.

Stian Andreassen

Daglig Leder, Hagen Bakklandet.
Jobbet med plantebasert mat siden 2010. Daglig leder for Persilleriet 2013-2017. Jobber med Film og foto på fritiden.

Jasmin Olsen Hepsø

Servicemedarbeider hos Hagen

Ingrid Helmersen

Servicemedarbeider hos Hagen

Vilde Tvete

Servicemedarbeider hos Hagen