Endelig er vi åpen!

Endelig er vi åpen!

Dørene gikk opp 7 November på Hagen. Der står Vilde, Ingrid, Jasmin og Stian klar for å servere deg deilige matretter av kun planter.

I starten av mai begynte SJ Design AS sammen med Remy Nordvik å tegne ut det skulle bli vår nye spiseplass HAGEN 2.0. Imens sto Richard Nystad på kjøkkenet og spekulerte på hva som skulle settes på menyen.

Ideen var å kombinere moderne og elegant interiør med rustikk feel. Maten skulle være enkel å lage, smakfull og plantebasert. Vi har kombinert det vi mener er det beste fra Hagen som har vært. Vi har en fresh salatbar med varme falafelkuler og en enkel meny med burgere, ruller, bowls og jus. Vi selger kaffe og noen enkle søtsaker. Da føler vi at når en bred kundemasse. De som har dårlig tid kan plukke seg en sunn salat og de som vil sette seg og nyte det sjarmerende lokale bestiller seg en plantebasert burger og søtpotetfries eller rull. Hvis vil få deg en god start på dagen eller en tidlig lunsj har vi både Acaibowl og en yoghurtbowl av kokosyoghurt med granola.

Hagen kommer til å ha flere events utover sein høsten og vår2020 og vi har allerede hatt vin sommelier Synne fra vinogvegetar.no på et spennende vinkurs for kun plantebasert mat. Hun kommer garantert tilbake.

Sjekk våre arrangementkalender!

Så vi vil ønske alle velkommen til Hagen vår