Fermenteringskurs med Aline fra Synbiotic Kitchen

Bli med bioingeniør Aline Santa Izabel fra Stockholm´og lær å lage mat som er bra for mage og fordøyelse. Dette blir gøy!

Meld deg på

Kurset er en nybegynnerguide og introduksjon til hvordan,
hva og hvorfor symbiotisk ernæring er viktig og du vil lære magien i fermentering av mat.
Bli med på et praktisk verksted der du vil utforske helsemessige fordeler ved å legge til probiotika og
prebiotika i kostholdet ditt og lag dine egne fermenterte retter.

Vi tar utgangspunkt i surkål, som er en kål fermentert av laktobacillusbakterier. Surkål antas å ha sin opprinnelse fra det nordlige Kina blant mongoler, og ble introdusert i Europa av migrerende stammer.
Vitenskapelig forskning har vist de probiotiske fordelene ved denne typen fermentering, noe som gjør det til et godt valg for å forbedre tarmens helse. I tillegg til å lære den tradisjonelle oppskriften på surkål, vil jeg la deltakerne å tilpasse retten med en rekke forskjellige ingredienser inkludert frukt, grønnsaker og krydder.

Nyttig info

Du får:
● Fermenteringsglass for å ta me hjem
● Oppkriftshefte og forkle
● Småretter av fermentert mat
● Kambucha smaking

Program:
● Introduksjon om Synbotisk ernæring: Hvor bevare en sunn fordøyelse (15min + 5min Q&A)
● Demo hjemmelaget Kefir (15min)
● Workshop surkål (60min)
● Kambuchasmaking, servering av småretter og mingle (60min)

Dato: 28.11.2019
Hvor: Hagen sine lokaler på Nedre Bakklandet 75
Tid: 18:00 – 20:30 (senest 21.00)
Pris: 1050,- / 850,- (Student)

Meld deg på